Verlichtingsacties op scholen

RobertRegelt verzorgt in december 2022 voor de Fietsersbond op diverse middelbare scholen een fiets verlichtingsactie. Zet ook jij in deze donkere dagen je verlichting aan ??

In de weken voor kerst is het team van de fietsverlichtingscontrole op ongeveer 35 middelbare scholen te vinden.

Ook een leuk project waar je hulp voor nodig hebt?
Stuur snel een berichtje.

 

Robert als Fietscoach: Individuele Fietsles op maat: 

Niet voor iedereen is fietsen vanzelfsprekend. Via een serie individuele fietslessen kunnen we je leren fietsen en zorgen we er voor dat je met meer vertrouwen op de fiets stapt.
Eerst rustig oefenen op een pleintje, daarna deelnemen aan het verkeer in uw buurt of stad. Stapje voor stapje krijg je meer vaardigheid en vertrouwen om over te steken of langs auto's te fietsen.

Op de fiets kom je verder. Fietsen is door jong en oud te leren. Een keer hard gevallen en durf je niet meer?  Wij helpen je langzaam aan vertrouwen te winnen.
Stuur een mailtje naar info@RobertRegelt.nl of bel snel voor een afspraak.
Ook voor lessen op een driewielfiets kun je bij RobertRegelt terecht.

Grachtenrondvaart Sneek

RobertRegelt vaart voor Veilinghuis Ald Fryslan in IJlst als schipper/verteller op de Grachtenrondvaart in Sneek. Na het uitwerken en vermarkten van deze pachtige rondvaart  varen we nu ieder seizoen veel enthousiaste gasten rond in Sneek.


Kijk voor kaartjes en of informatie op de site en voor leuke reacties op Facebook.

Ook een leuk project dat vermarkt moet worden??
Stuur snel een berichtje.

Vaarles op een huurboot van Yachtcharter Sneek.

Afgelopen vaarseizoen heeft RobertRegelt als vaarinstructeur vooral nieuwe gasten wegwijs gemaakt met de huurboot en met varen in Friesland.
Robert geeft gasten vaarinstructie, toeristische informatie, maar vooral een beetje vertrouwen.

Koningsspelen: fietstocht met 1000 deelnemers in - en door Leeuwarden.

Voor de Fietsersbond doen we de organisatie/ werving/ uitvoering voor deze fietstocht voor de bovenbouw van de basisscholen in Leeuwarden.

Talis ontdekt nu Lemmer op de fiets!

Na een aantal individuele fietslessen van RobertRegelt heeft Talis ontdekt hoe leuk fietsen is. Na een paar lessen op het industrieterrein en een aantal routes door de wijk is Talis al met zijn vriendjes op de fiets in het centrum van Lemmer geweest. Vooraf was fietsen een beetje eng. Nu is fietsen helemaal te gek en kan Talis de rest van de wereld aan....... op de fiets.