Robert Leert Fietsen: Individuele Fietsles op maat: 

Niet voor iedereen is fietsen vanzelfsprekend. Via een serie individuele fietslessen kunnen we je het fietsen aanleren of zorgen dat je met meer vertrouwen op de fiets stapt.
Eerst rustig oefenen op een pleintje, daarna deelnemen aan het verkeer in uw buurt of stad. Stapje voor stapje krijg je meer evenwichtsgevoel en vertrouwen om over te steken of langs auto's te fietsen.

Op de fiets kom je verder. Fietsen is door jong en oud te leren. Een keer hard gevallen en durf je niet meer?  Wij helpen je langzaam aan vertrouwen te winnen.
Stuur een mailtje naar info@RobertRegelt.nl of bel snel voor een afspraak.
Ook voor lessen op een driewielfiets kun je bij RobertRegelt terecht.

Grachtenrondvaart Sneek

Voor veilinghuis Ald Fryslan in IJlst heeft RobertRegelt.nl als cöordinator en schipper/verteller de Grachtenrondvaart rond Sneek gecöordineerd. Het opstarten en vermarkten was een hele klus.
Een prachtige stad met een prachtige rondvaart en een geweldige promotie levert heel veel enthousiaste gasten op.


Kijk voor kaartjes en of informatie op de site en voor leuke reacties op Facebook.

Ook een leuk project dat vermarkt moet worden??
Stuur snel een berichtje.

Voorbereidingslessen PVE

Lessen fietsvaardigheid en voorbereidingslessen op het Praktisch Verkeers Examen (PVE): De examens zitten er aan te komen voor groep 7 of 8. 

We geven lessen fietsvaardigheid aan groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Fietsdocent

 

Als  Fietsdocent voor de Fietsersbond verzorg ik oa. de verkeersflits voor groep  3/4, de verkeersmarkten voor brugklassers en verkeersinformatiedagen  voor ouderen.

Voor het schoolfietsplan Fryslân verzorg ik voorbereidingslessen PVE en racefiets clinics "Kop over Kop"  als kennismaking met de racefiets.

Ook een fietsclinic in gedachte? RobertRegelt regelt het graag voor je: Stuur snel een berichtje.