Tsjillen in Bolsward op herhaling: 21 juni 2019

18/5: Op 7 juni zou Tsjillen in sloep in Bolsward plaatsvinden. Helaas moest dat vanwege het weer worden afgelast. Op vrijdag 21 juni 21.00 uur zijn we het opnieuw gaan proberen en kon u langs de 22 podia varen met muziek, dans en theater. Kijk voor een verslag op www.tsjilleninbolsward.nl


Veel groepstochten bij Grachtenrondvaart Sneek.

17/5: RobertRegelt boekt sindskort alle groepstochten voor  Grachtenrondvaart Sneek. Een leuke familietocht met hapjes en drankjes of een leuke avondtocht met vrienden? Ga een keer mee en/ of kijk snel op: www.grachtenrondvaartsneek.nl

Individuele les op 3 -wielfiets.

9/4: Na een geweldige training van Henriƫtte in Assen is Robert Regelt in Hypolytushoef gestart met een serie van 5 individuele fietslessen op een 3-wielfiets. Willy heeft aan vertrouwen gewonnen en kan weer overal op de fiets naar toe.


Vanaf 18 april weer Grachtenrondvaart Sneek.

2/4: Vanaf 18 april tot 8 september zijn er weer wekelijks Grachtenrondvaarten in Sneek. Robert is de vaste schipper. Kijk voor info en kaarten (ook voor groepen) op www.grachtenrondvaartsneek.nl

Patricia gaat voortaan op de fiets.

2/4: Na een serie van 10 individuele fietslessen van de Fietsersbond door RobertRegelt is Patricia uit Harlingen geslaagd voor haar verkeerstoets door Harlingen. Veel veilige kilometers toegewenst Patricia. Je kunt het!

Voorbereidingslessen PVE 2019 gestart

11/3: Op 11 maart is RobertRegelt samen met Freek, Nynke en Pieter in Berlikum gestart met een serie van 41 Voorbereidingslessen voor het Praktisch Verkeers Examen op basisscholen in Berlikum, Menaam, Franeker, Dronrijp, Joure, Balk, Lemmer, Harlingen, Workum en Bolsward. Op vrijdag 10 mei is de laatste les uit deze serie in Harlingen. Geweldig bedankt Fietsersbond.

Sally geslaagd

Vandaag 18/12 heeft Sally haar individuele fietscursus van de Fietsersbond en RobertRegelt.nl met succes afgesloten met een uitdagende fietstocht door het centrum van Sneek en een verkorte verkeersregeltoets. Gefeliciteerd Sally. 


Fietsverlichtingsactie bij Voetbalclubs.

6/12: Komende weken doet RobertRegelt voor de Fietsersbond Fietsverlichtingsacties bij voetbalvereningingen. 6/12: ZMVV Zeerobben, 10/12: DrachtsterBoys, 12/12: SC Bolsward, 13/13: SWZ Boso Sneek en 14/12: vv Balk.

Laatste Fietsclinic Kop over Kop 2018 in Leeuwarden.

21/11: Op deze koude woensdagmorgen heeft Richard en RobertRegelt.nl de  laatste racefietsclinic voor 2018 verzorgd in Leeuwarden. Voor het nieuwe seizoen 2019 zullen we zeker bekende, maar ook nieuwe basisscholen bezoeken. 

Enthousiaste fietsles op de Blinker in Bolsward.

6/11: Vandaag  waren we (Robert, Nynke en Natasja) voor een fietsles te gast op de Daltonschool de Blinker in Bolsward. De groepen 5/6 en 7/8 hebben het fietsparcours en de fietsspelletjes met veel enthousiasme ondergedaan. 

Vaarinstructeur

22/10: RobertRegelt.nl is gestart als vaarinstructeur bij vaarschool Noord Nederland. Na een korte stage bij Max mag ik gasten leren varen op de motorschepen van Yachtcharter Sneek. 

Zomerse GrachtenRondvaart op 13 oktober 2018

13/10: Met 4 prachtige Grachtenrondvaarten hebben we op zaterdag 13 oktober het vaarseizoen 2018 zonnig afgesloten. Met 2 schepen hebben we 2 enthousiaste groepen en vele losse opstappers op de Rietsnijder en de Visvlet rondgevaren.

Racefiets Clinic Kop over Kop

8/10: De racefiets lessen  in Franeker waren voor de basisscholen De Tourmalijn, De Kabas, De Korendrager en De Opslach een geweldig ervaring. Kop over Kop kan ook zeker op de openbare weg, ook al waren de ijsbanen in Harlingen en Bolsward ook erg geschikt. Volgend schooljaar komen we zeker weer.