Verlichtingsacties bij voetbalclubs

In de donkere dagen voor Sinterklaas en Kerst voert RobertRegelt voor de Fietsersbond fietsverlichtingsacties uit bij voetbalclubs in Friesland. Samen met vrijwilligers van de voetbalclubs geven we voorlichting over de fietsverlichting en delen we lampjes uit.

Dit jaar waren we te gast bij ZMVV Zeerobben, SC Bolsward, Sneek WZ, ONS Sneek en Drachtster boys. 
Alle fietsers zijn weer veilig thuis gekomen.

Racefiets clinics.

Diverse groepen 7 en 8 van de basisscholen in Bolsward, Harlingen en Franeker gaan in september weer een geweldige sportieve- en leerzame morgen of middag  beleven op de racefiets. 

We gaan de kinderen op de racefiets leren remmen, schakelen, sprinten, een tijdritje maken en ook een echte massastart oefenen. 

Heb je ook idee om kennis te maken met de racefiets? 
Schrijf je dan in voor één van de racefietsclinics in Bolsward of Harlingen.


Fietstocht Koningsspelen 2020 Helaas afgelast vanwege Covid-19.

Nieuwe datum 23 april 2021.

Coördinator en aanspreekpunt:

Op 17 april 2020 wordt door de Fietsersbond voor de groepen 5 t/m 8 van 13 basisscholen een aantal prachtige fietstochten om en door Leeuwarden uitgezet. RobertRegelt doet de acquisitie van de basisscholen, de aanpassing van routes en de communicatie met de scholen en de vrijwilligers. We hopen ruim 1000 schoolkinderen te mogen begroeten voor een fietstocht van 15 tot 60 kilometer.

Ook hulp nodig bij de organisatie van je fietstocht of evenement? We regelen ook de online marketing en de gemeentelijke vergunning.

Vragen of ideeën ? Stuur ons snel een berichtje.


De veerpont bij Wyns is ook in de route opgenomen.Grachtenrondvaart Sneek: Gezellig varen door de historische stadsgrachten van Sneek. De schipper vertelt je over de Sneker Waterpoort, de laatste stuiver, bult syn brege en we moeten vaak bukken voor de lage bruggetjes. Een geweldige ervaring.

In de zomermaanden vaart RobertRegelt veel met groepen rond in Sneek. Wil je een rondvaart boeken? Stuur RobertRegelt een berichtje. Klik hier.

Heeft je nog een geweldig idee klaarliggen dat wacht op een verdere uitwerking en een gerichte promotie?
Stuur snel een berichtje. 


Tsjillen in Bolsward: helaas afgelast.
Nieuwe datum: 21 mei 2021

 

Op vrijdagavond 29 mei 2020 is er van 21.00 uur tot 23.00 uur een sloepentocht door de grachten van Bolsward waarbij gasten tijdens het varen konden genieten van ruim DERTIG acts op de wal. 
De acts brengen muziek, dans, theater en kunst en zijn vooral afkomstig uit Bolsward en omstreken .


Voor "Tsjillen in de sloep" gaat RobertRegelt weer de cöordinatie van de rondvaartboten regelen.

Heb je een leuke activiteit of evenement op het water en kom je handjes tekort?