Fietstocht Koningsspelen 2024 

Nieuwe datum 26 april 2024.

Coördinator en aanspreekpunt:

Op 26 april 2024 wordt door de Fietsersbond voor de groepen 5 t/m 8 van 15 basisscholen een aantal prachtige fietstochten om en door Leeuwarden uitgezet. RobertRegelt doet de acquisitie van de basisscholen, de aanpassing van routes en de communicatie met de scholen en de vrijwilligers. We hopen ruim 1000 schoolkinderen te mogen begroeten voor een fietstocht van 15 tot 60 kilometer.


Vragen of ideeën ? Stuur ons snel een berichtje.


De fietspont bij Wyns wordt ook nu weer in de route opgenomen.Grachtenrondvaart Sneek: Gezellig varen door de historische stadsgrachten van Sneek. De schipper vertelt je over de Sneker Waterpoort, de laatste stuiver, bult syn brege en we moeten vaak bukken voor de lage bruggetjes. Een geweldige ervaring.

In de zomermaanden vaart RobertRegelt veel met groepen rond in Sneek. Wil je een rondvaart boeken? Stuur RobertRegelt een berichtje. Klik hier.

Heeft je nog een geweldig idee klaarliggen dat wacht op een verdere uitwerking en een gerichte promotie?
Stuur snel een berichtje. 


Tsjillen in Bolsward: 
Nieuwe datum: vrijdag 17 mei 2024

 

Op 17 mei 2024 is er van 20.30 uur tot 23.00 uur een sloepentocht door de grachten van Bolsward waarbij gasten tijdens het varen konden genieten van ruim 25 acts op de wal. 
De acts brengen muziek, dans, theater en kunst en zijn vooral afkomstig uit Bolsward en omstreken .


Voor "Tsjillen in de sloep" gaat RobertRegelt weer de coördinatie van de rondvaartboten regelen.

Heb je een leuke activiteit of evenement op het water en kom je handjes tekort?